marți, 22 iunie 2010

Meditatia de luna plina, 24 iunie 2010

Joi 24 iunie 2010, ora 19, va avea loc sesiunea de practica Meditatia de Luna Plina.

Meditatia de Luna Plina este un eveniment lunar organizat la nivel mondial mai ales in Traditia Himalayana. Actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt recomandate peste tot in lume deoarece energia spirituala aflata la maxim este la dispozitia noastra mult mai usor, intr-o maniera unica, mai ales atunci cand se mediteaza in grup. Raporturile noastre cu Planul Divin si Ierarhia Divina se poate realiza atunci intr-un mod mult mai strans.

Meditatia este o metoda puternica de a servi Umanitatea, atunci cand mintea este folosita ca un canal pentru a recepta Lumina, Iubirea, si Vointa Divina, pentru a le indrepta catre binele tuturor.

Momentele de Luna Plina sunt considerate adevarate sarbatori spirituale, prin care noi putem reflecta si constientiza la diferitele aspecte ale Divinitatii.

Fiecare Luna Plina se realizeaza pe o axa a zodiacului, Luna avand o dubla semnificatie:
1) tipul de energie care se afla in interiorul formei
2) mesager al influentelor Logosului Solar.

Toate cele 12 Sarbatori Lunare, sunt revelatii ale diferitelor aspecte ale Divinitatii. Pe 24 iunie 2010, in seria Sarbatorilor Lunare, va urma: Celebrarea Capricornului.
Tema de meditatie:
Pierdut sunt in Lumina Divina
Si din aceasta Lumina ma reintorc.
Lectia spirituala a acestui semn este: Calea Integritatii.

In cea mai inalta expresie pe care o poate capata semnul, exista o armonie intre unitatea interiorului cu exteriorul, intre expresia sa publica si esenta individuala a persoanei.

Capricornul pazeste secretele sufletului care pot fi revelate doar pe masura ce personalitatea accepta transformarea de catre suflet. Aceasta revelatie presupune efort, abilitatea de a depasi limitarile personalitatii, de a persevera pe cale impotriva tuturor dificultatilor.

Nu este o cale usoara si cu siguranta nu e o cale scurta. Este un lung si dureros proces in care invatam din experientele personale autodisciplina, autocontrolul, si autosacrificiul pentru a construi o fundatie rezistenta pe care sa o urmeze discipolul.

Aceasta fundatie e structurata pe iubire si pe o viata responsabila care sa reflecte valorile sufletului. Aceasta crestere constienta devine o cale a Initierii, o cale a ascensionarii muntelui spre Lumina Divina. Pe masura ce discipolul se aproprie de varf, primeste din partea Ierarhiei Divine, sustinere pentru a se conecta din ce in ce mai profund la Suflet, pentru a urma Planul Divin.

Meditatia de Grup Lunara este o excelenta pregatire pentru Practicile Spirituale ale Viitorului dedicate Serviciului Divin, pentru a castiga Forta Spirituala necesara pregatirii fundatiei, pentru ca Umanitatea sa treaca la un alt nivel.

Pentru inscrieri, va rugam sa trimiteti un email la adresa institutulpranichealing@gmail.com. Ii rugam pe cei care doresc sa participe la acest program, sa ne confirme prezenta cat mai curand. Programul va avea loc, joi, 24 iunie 2010, ora 19. Taxa de Participare: donatie. Locatia va fi comunicata celor care confirma participarea.